Tørrede blomster og Evighedsbuketter til erhverv

Løsninger til erhverv

Evighedsbuket tilbyder smukke og holdbare buket- og blomsterløsninger i høj kvalitet og med hurtig levering til erhverv.

Det får I ved vores erhvervsløsning:

  • Håndlavede Evighedsbuketter produceret i Danmark efter jeres ønsker
  • Produkter lavet til e-handel og med lang holdbarhed
  • Emballerede og klar til forsendelse

Se et eksempel på erhvervsløsning til nemlig.com her

Evighedsbuket var de første til at forhandle Evighedsbuketter i Danmark, og har opbygget en stor viden om produktet. I dag leverer vi flere tusinde buketter til vores erhvervskunder i Danmark, som oplever stor efterspørgsel på Evighedsbuketter – tidens helt store blomstertrend.

Vores produkter er lavet til e-handel. Det betyder, at vi har gjort alt fra buketter til emballage så nemt at håndtere for din virksomhed som muligt. Når I modtager vores buketter, vil de være klar til at sende til jeres kunder, og I kan have dem på lager uden problemer.

Vi har et leverandør- og produktionsnetværk, der sikrer, at vi kan producere store mængder såvel som skræddersyede løsninger i stor skala. Vi kan lave buketter efter jeres ønsker i forhold til farver og design. Dog minimum ordre på 250 buketter.

Ring til os hvis du ønsker at høre mere om vores erhvervsaftaler. Vi kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak og viser vores produkter.

Kontakt

Lene Weber

Mail: lene@jmcas.dk

Chat: https://www.facebook.com/evighedsbuket