Tørrede blomster og Evighedsbuketter til erhverv

Løsninger til erhverv

Evighedsbuket tilbyder smukke og holdbare buket- og blomsterløsninger i høj kvalitet og med hurtig levering til erhverv.

Det får I ved vores erhvervsløsning:

  • Håndlavede Evighedsbuketter produceret i Danmark efter jeres ønsker
  • Produkter lavet til e-handel og med lang holdbarhed
  • Emballerede og klar til forsendelse

Se et eksempel på erhvervsløsning til nemlig.com her

Evighedsbuket var de første til at forhandle Evighedsbuketter i Danmark, og har opbygget en stor viden om produktet. I dag leverer vi flere tusinde buketter til vores erhvervskunder i Danmark, som oplever stor efterspørgsel på Evighedsbuketter – tidens helt store blomstertrend.

Vores produkter er lavet til e-handel. Det betyder, at vi har gjort alt fra buketter til emballage så nemt at håndtere for din virksomhed som muligt. Når I modtager vores buketter, vil de være klar til at sende til jeres kunder, og I kan have dem på lager uden problemer.

Vi har et leverandør- og produktionsnetværk, der sikrer, at vi kan producere store mængder såvel som skræddersyede løsninger i stor skala. Vi kan lave buketter efter jeres ønsker i forhold til farver og design.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores erhvervsaftaler. Vi kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak og viser vores produkter.

Kontakt:
Evighedsbuket ApS
Mail: info@evighedsbuket.dk
Chat: https://www.facebook.com/evighedsbuket
CVR: 44369478