Om Evighedsbuket, evighedsblomster og tørrede blomster

Om Evighedsbuket

Evighedsbuket var den første store forhandler af Evighedsbuketter, evighedsblomster og tørrede blomster i Danmark.

Evighedsbuket er skabt på visionen om, at vi skal forbruge mindre og værdsætte de ting som holder længe

Vi sælger tørrede blomster og evighedsbuketter til hele Danmark. Vi leverer til hele Danmark, så alle danskere kan købe evighedsbuketter og tørrede blomster hos os.

Vi har et stort distributionsnetværk og sælger også vores buketter til erhverv med stor succes. Har du en webshop, eller en butik, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores løsninger, så læs mere på vores erhvervside.

Vores Evighedsbuketter består af tørrede blomster, som altid vil variere lidt i udtryk. Det betyder også, at den Evighedsbuket du får, er helt unik.

Buketterne tåler ikke vand. Hvis du passer godt på din Evighedsbuket, kan den holde længe og være en dekorativ skulptur i flere år.

En Evighedsbuket er ca. 50 cm høj, og vi sender den lige til din dør eller til en pakkeshop nær dig. Buketterne kan naturligvis også sendes som gave til en bestemt person. Vores store buketter er mellem 70-80 cm høje.

Vores leveringstid er 1-3 hverdage. Ved spidsbelastningsperioder kan leveringstiden være længere.

Skulle du have spørgsmål, kan vi kontaktes på vores Facebook side, som du finder her: https://www.facebook.com/evighedsbuket