Handels- og leveringsbetingelser hos Evighedsbuket

Handels- og leveringsbetingelser

Betaling
Evighedsbuket modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og incl. moms.

Evighedsbuket bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Evighedsbuket leverer på alle hverdage. Vær opmærksom på, at der kan gå lidt tid før du modtager din bestilling, da vi selv producerer buketterne i hånden. Den forventede leveringstid er fra 1-3 hverdage. Fragtprisen er fra 25,- kr.

Evighedsbuket leverer på alle hverdage. Leveringstid er 1-3 hverdage.
Vi tilbyder både hjemmelevering og levering til pakkeshops.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Evighedsbuket vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til info@evighedsbuket.dk
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bank oplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på stylede blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet som følge af hurtigere forgængelighed, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. 

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle andre varer.
Returlabel koster 39,-

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Evighedsbuket.dk påtager sig ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af manglende eller forsinket levering, tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab, påført på anden måde, ligesom evighedsbuket.dk fraskriver sig ethvert ansvar for tab forårsaget af, at brugere af hjemmesiden har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

Evighedsbuket.dk er ikke ansvarlig for fejl, eller mangler, ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes evighedsbuket.dk som forsætlig eller uagtsom.

Købelovens ufravigelige mangelsregler finder anvendelse ved forbrugerkøb, der er omfattet af købeloven.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Du kan klage over vores produkt til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: evighedsbuket.kontakt@gmail.com

Evighedsbuket ApS
Bavnebakken 82
9530 Støvring
Tlf: (+45) 53 50 18 70
Mail: info@evighedsbuket.dk
CVR: 44369478