Bæredygtighed hos Evighedsbuket

Bæredygtighed

For Evighedsbuket er det vigtigt at forbrug og bæredygtighed hænger sammen. Derfor er det vores mission at tilbyde smukke blomster og buketter på en grøn og klimavenlig måde.

 

Mindre CO2

Evighedsbukets blomster bliver dyrket under åben himmel. Der bruges desuden solceller og drypvandingsanlæg, hvor det er muligt, og blomsterne bliver fragtet til Danmark uden bruge af flytransport. På den måde skåner vi klimaet.

En buket fra Evighedsbuket har en mindre CO2-belastning sammenlignet med at købe en ny, frisk buket hver uge.

Vores buketter

Blomsternes rejse begynder i EU. Her dyrkes de under åben himmel primært i Holland. Her bliver de plukket og tørret, så de bevarer deres naturlige skønhed i minimum 12 måneder.

Når vi modtager blomsterne i Danmark, bliver de håndbundet i vores binderi. Hver buket er unik og bundet af en uddannet florist. God kvalitet betyder, at du bliver gladere for din buket, og det betyder forhåbentligt også, at du beholder den i længere tid. 

Når buketten er færdigbundet, bliver den pakket i fint silkepapir, og derefter sendt i en af vores FSC-certificerede æsker, som produceres i Danmark.

Vores designs

De unikke Evighedsbuketter findes i forskellige designs og farver. Hver buket er designet med sæsonens farver og blomster i tankerne. Vores florist har tænkt buketternes lange holdbarhed med i designet, og hvis du passer godt på din evighedsbuket kan de holde i flere år. Har du særlige ønsker til en buket er du altid velkommen til at kontakte os. 

FN's Verdensmål

Evighedsbuket tænker på fremtiden. Vi har selv familier og arbejder derfor aktivt på at understøtte to af FN’s Verdensmål. Du kan se mere om, hvordan vi arbejder med verdensmålene her.

 

Evighedsbuket benytter sig ikke af flytransport og vores blomster er ikke produceret i opvarmede drivhuse med højt energiforbrug. Vores mål er begrænse vores klimaaftryk ved at mindske udledning af drivhusgasser. 

 

Evighedsbukets produkter har lang levetid. Du kan reducere dit forbrug ved at skifte friske buketter med kort levetid ud med en Evighedsbuket. Derved bidrager du til en mere ansvarlig og bæredygtig produktion. Grundet den lange holdbarhed reduceres spild og vandforbrug.