Fire måder du kan få evighedsblomster på – Evighedsbuket

Fire måder du kan få evighedsblomster på

Her er fire måder, du kan få evighedsblomster på

1. Lufttør blomsterne

Vælg dine blomster. De fleste blomster lufttørrer bedst, når de lige er begyndt at blomstrer og åbne sine knopper. De vil fortsætte med at åbne lidt, når de tørrer, og en helt åben blomst kan miste sine kronblade. Denne metode fungerer bedst for små, robuste blomster, såsom lavendel.

Forbered blomsterne i bunker. Fjern blade fra hver blomstestamme. Adskil blomsterne, og lav derefter bunker med op til 10 blomster af en enkelt type. Store blomster som hortensiaer, roser og pæoner skal tørres individuelt og ikke i bundter. Andre arter har svage stængler, der nemt knækker af, når de tørres. Skær stænglen af ​​i stedet for og træk noget ståltråd gennem bunden af ​​blomsten.

Bind enden af ​​hvert bundt med en elastik. Stænglerne krymper, når de tørrer, så elastikken sørger for at slutte tæt omkring dem. Elastikken skal ikke presse så hårdt, at det moser stilken. Det kan nemlig føre til rådne blomster. Hvis du er bekymret, kan du binde bundtet med garn eller raffia i stedet. Det kan dog være nødvendigt at binde garnet igen halvvejs gennem tørring.

Hæng bundterne på hovedet. Opbevar dem på et varmt, mørkt og tørt sted for at forhindre råd og minimere falmning. Luftcirkulation hjælper blomsterne med at tørre og forhindrer svampedannelse, så hold bundterne fordelt i et område med god ventilation ca. 15 cm under loftet. Du kan også hænge blomsterne på kroge. En nem måde at gøre det på er en papirclips bøjet i en S-form. Stik den ene ende i elastikken og den anden ende over krogen.

Vent i 2-4 uger. Blomsten er klar, når kronblade er skarpe at røre ved. Nogle gange kan det tage op til fire uger. Det kan ske, fordi rummet ikke er ideelt, eller blomsterbladene er meget tykke. Stænglerne tørrer normalt helt lige. Hvis du vil have et mere naturligt, buet udseende, så kan du sætte stilkene i varmt vand, indtil de er bløde. Bøj dem, som du vil, og hold dem på plads med vægte, indtil de tørrer igen.

Du kan efterbehandle dem med hårspray. En let omgang hårspray eller blomsterforsegler vil sørge for at blomsterne holder deres form. Det vil gøre dem mindre modtagelige for at knække eller tabe sine kronblade.

2. Pres blomsterne

Vælg dine blomster. At presse blomster kan bedste gøres med små, flade blomster, såsom stedmoderblomster og syriner. Hold dig væk fra blomster med kødfulde stilke eller ekstra tynde kronblade, som kan ende med at blive beskadiget.

Anbring blomsterne på tørt papir. Anbring dine blomster på et mat, ikke-blankt papir, såsom avis, pap eller silkepapir. Arranger dine blomster i et enkelt lag, og læg derefter et andet ark tørt papir over toppen.
Jo mere absorberende materialer du bruger, jo bedre bliver dine blomster. Prøv at placere blomsterne mellem avispapir, avisen mellem blotterpapir og blotterpapiret mellem bølgepap. Tape hele bunken sammen

Pres på blomsterne. Placer dem under noget, der har en stor, jævnt spredt vægt. Ordbøger er typisk en gode til dette, men du kan også bruge tunge kasser eller træstykker. Opbevar stakken på et varmt, tørt sted. Vent i 1-3 uger. Fjern blomsterne efter den første uge, og udskift papiret med friske, tørre ark. Sæt derefter blomsterne tilbage under vægtene for at fortsætte med at presse dem.

Fjern vægtene. Når blomsterne har hygget sig i et par uger, skal du tage vægten og papiret af og trække dine blomster ud. De skal være sprøde og papirtynde og gennemsigtige for lys. De vil være utroligt smukke at indramme.

3. Tørring i en varmluftsovn

Forbered dine blomster. Skær et stykke hønsenet i en stor nok størrelse til, at alle dine blomster passer. Skub derefter stilkene gennem hullerne i hønsenettet, så knoppen holder blomsterkroppen op, mens stilken dingler nedenunder.
De bedste blomster til denne metode, er kompakte med mange kronblade. Disse inkluderer kornblomster og krysantemum.

Opvarm ved lav temperatur i flere timer. Sæt dine blomster i din varmluftsovn opvarmet til 38ºC . Den lave varme tørrer blomsterne langsomt; lad dem være i ovnen i flere timer. Den samlede tørretid varierer afhængigt af typen og antallet af blomster, du bruger. En god varmluftsovn gør det bedste arbejde. Forsøg ikke dette med en normal ovn. Normale ovne indeholder for meget fugt og har normalt en minimumstemperatur, der er meget højere end 38ºC.

Fjern blomsterne. Når blomsterne er tørret helt, kan du fjerne dem fra ovnen og sætte dem på et tørrestativ for at køle ned. Vent, indtil de er tilbage til stuetemperatur, før du håndterer dem. Påfør hårspray for robuste, længerevarende tørrede blomster.

4. Køb dine evighedsblomster fra Evighedsbuket

Dette er den nemmeste måde at får tørrede blomster og evighedsblomster på. Vi har gjort alt det hårde arbejde, så du blot skal læne dig tilbage og nyde de smukke evighedsblomster.