En kærlig hilsen til Mors Dag – Evighedsbuket

En kærlig hilsen til Mors Dag

Mors Dag nærmer sig, og vi kan ikke vente med at fejre alle de fantastiske mødre! Mors Dag er en god påmindelse om at ære vores mødre, søstre, tanter og inspirere andre unge kvinder, som engang også bliver mødre. Køb en evighedsbuket, eller få gaveidéer til smukke, langvarige blomsterarrangementer, som den bedste i verden vil elske.

Her er et par evighedsbuketter, der gør denne Mors Dag til den bedste:

Mor med farver

Hvis din mor er til smukke forårsfarver, er vores Grøftekant Evighedsbuket det perfekte valg. Hun kan stille evighedsbuketten overalt i hjemmet, og tænke på dig hver gang hun kaster sine øjne på den. Det er en hjertefølt gestus, der vil gå langt og holde i flere år.

Til den hjemmegående mor

Vores Nordic Spring Evighedsbuket er for smuk til nogensinde at stå alene! Derfor er det den ideelle gave til mødre, der går hjemme. De vil ikke være i stand til at tage øjnene fra den.

Til den afslappede mor

Er din mor afslappet og kan lide noget mere simpelt? Så er vores Powder Evighedsbuket vejen at gå! Den er inspireret af det naturlige og enkle, og med et drys af femininitet, og den vil være det perfekte touch til ethvert rum i hendes hjem.

For "the girly mom"

En evighedsbuket så smuk, at den skal udstilles! Vores Pink Summer er inspireret af en japansk have.

For enhver mor

Du kan ikke gå galt med én af vores klassikere. Vores langvarige Sunset Evighedsbuket vil helt sikkert sætte et smil på enhver mors ansigt. Vælg mellem en række farver og eller kombiner dem!