Januari försäljning har börjat 20% dras av vid utcheckningen.
Januari försäljning har börjat 20% dras av vid utcheckningen.
Varukorg 0

Bæredygtighed

For Evighedsbuket er det vigtigt at forbrug og bæredygtighed hænger sammen. Derfor er det vores mission, at tilbyde smukke blomster og buketter på en grøn og klimavenlige måde.'

 

Mindre CO2

Evighedsbuket's blomster bliver dyrket under åben himmel. Der bruges desuden solceller og drypvandingsanlæg hvor det er muligt. Og blomsterne bliver fragtet til Danmark uden bruge af flytransport. På den måde skåner vi klimaet.

En buket fra Evighedsbuket har en mindre CO2-belastningen sammenlignet med hvis du køber en ny, frisk buket hver uge.

 

Vores buketter

Blomsternes rejse begynder i EU. Her dyrkes de under åben himmel primært i Holland. Her bliver de plukket og tørret, så de bevarer deres naturlige skønhed i minimum 12 måneder.

Når vi modtager blomsterne i Danmark bliver de håndbundet på vores binderi i København. Hver buket er unik og bundet af en uddannet florist. God kvalitet betyder, at du bliver gladere for din buket, og forhåbentligt også at du beholder den i længere tid. 

Når buketten er færdigbundet, så bliver den pakket i silkepapir og derefter sendt i en af vores flotte rosa æsker.

 

Vores designs

De unikke Evighedsbuketter findes i forskellige designs og farver. Hver buket er designet med sæsonens farver og blomster i tankerne. Vores florist har tænkt buketternes lange holdbarhed med i designet og hvis du passer godt på dem kan de holde i mange år.

 

FN's Verdensmål

Evighedsbuket tænker på fremtiden. Vi har selv familier og arbejder derfor aktivt på at understøtte to af FN’s Verdensmål. Du kan se mere om, hvordan vi arbejder med verdensmålene her.

 

Evighedsbuket benytter sig ikke af flytransport og vores blomster er ikke produceret i opvarmede drivhuse med højt energiforbrug. Vores mål er begrænse vores klimaaftryk ved at mindske udledning af drivhusgasser. 

 

Evighedsbuket's produkter har lang levetid. Du kan reducere dit forbrug ved at skifte friske buketter med kort levetid ud med en Evighedsbuket. Derved bidrager du til en mere ansvarlig og bæredygtig produktion. Grundet den lange holdbarhed reduceres spild og vandforbrug.